– Jeg havde planlagt den første geddetur i 2022 med min storebror Nick, og dagen startede med en kop kaffe, og så en hurtig tur på posthuset for at hente min nye Savage Gear SG 2 stang, beretter Tjalfe Yndal. – Derefter gik ruten direkte til vores lokale mose. Efter en lille times tid uden nogen form for aktivitet, skifter jeg plads til den anden ende af søen, og det skulle vise sig at blive mit held.

– Pladsen, jeg havde udset mig, var et spot ved et væltet træ, hvor jeg kaster min Savage Gear 4D Line Thru Trout 35 Gram Golden Albino, og i første kast – næsten som den rammer vandet, hugger en sulten madamme på. Efter en heftig fight for at undgå at gedden skulle sætte sig i træet, får min bror nettet fisken. Vægten sagde 6,4kg og målebåndet 87cm, slutter han.

– Har du selv været ude ved geddevandene og gjort en god fangst, så sen meget gerne din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This