bog_fb1. udgaven af Fisk & Fri’s nye havørredbog – ”Havørred – Refleksioner på kysten”, der er udkommet på tre sprog, blev revet væk på blot et halvt år – og er derfor nu genoptrykt i en opgraderet version. Udover et nyt cover med en fluefisker får du blandt andet fem helt nye sider om den mest effektive kystflueteknik med L-rigs – samt et helt nyt kapitel om softbaits og bioagn på småkrogstakler. Hertil kommer en del nye fotos samt generelle opgraderinger indenfor blandt andet spin og bombarda.

Den ultimative kystørredbog
»Havørred – refleksioner på kysten« er den komplette guide til kastefiskeri efter kystørred med kunstagn: Begynderen vil kunne lære den vigtige basisviden helt fra grunden, den rutinerede kystfisker vil kunne finde ny inspiration til at forbedre og udvikle sit fiskeri – og selv de mest hardcore kysteksperter kan kaste sig over nye og mere avancerede teknikker som fx L-rigs og release-takler, der løfter effektiviteten af kystfiskeriet op på et helt nyt niveau.


Det massive værk på 312 sider, er skrevet og fotograferet af Jens Bursell og Rasmus Ovesen med bidrag fra en række havørred eksperter fra Danmark, Sverige og Tyskland.

»Havørred – refleksioner på kysten« er ikke blot et dybdegående og nytænkende værk, den er også en æstetisk nydelse.
Prisen er 299 kroner – og bogen kan købes her, i boghandlen samt i velassorterede grejbutikker.
Glæd dig til at læse den!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This