Der kommer hele tiden nye arrangementer, foredrag og udstillere til messen i Bella Centeret.20.01.10 – BÅDE I BELLA, der som tidligere nævnt løber af stablen fra d.27.februar til 7.marts, har flere nyheder at byde på. Fiskeatlas.dk melder blandt andet deres ankomst. Henrik Carl, der er projektansvarlig meddeler, at Atlas over danske saltvandsfisk deltager, eftersom det ikke er nogen hemmelighed, at lystfiskerne er en vigtig kilde til viden om fiskenes udbredelse. Særligt mangler Atlasset viden om udbredelsen af nogle af de arter, der kun sjældent fanges på videnskabelige togter. Det drejer sig om arter som fx havørred, laks og hornfisk. På messen har du mulighed for at høre mere om Atlasset, og det vil være muligt at indberette dine fangster på stedet. Der vil også være en lille udstilling, der viser lidt om, hvad oplysningerne bliver brugt til.

Flere af Fisk & Fri’s skribenter skal også holde foredrag. Rasmus Hansen viser billeder og film fra hans mange fantastiske ture til Lapland, der har budt på skønne stalling, ørred, gedder og laks. Gordon P. Henriksen fortæller om fluefiskeri efter Big Game fisk såsom marlin, tun og sejlfisk og viser billeder fra hans ture til Mexico og Florida. Jens Bursell fortæller om moderne spinnefiskeri og forklarer i detaljer om nogle af de unikke takler han har udviklet for at optimere krogningseffektiviteten. Peter Rødsgaard og Rasmus Ovesen, som begge er forfattere til flere af Sæsonens Fluer her i bladet vil være til stede på Fisk & Fri’s stand, hvor de binder fluer og deler gode råd ud.

Redaktionen vil have sin nye toptunede fiskebåd med, som er blevet til under kyndig vejledning fra nogle af landets skrappe bådfiskere. Selve ombygningen kan du blive meget klogere på i februar-nummeret af Fisk & Fri.

På programmet er bl.a.: Demo-opvisning v. Allan Bloch, Guideline

Foredrag/demo-opvisning om fiskeri fra Kajak v. Bjarne Poulsen fra Kajakfisker.dk

Foredrag/demo-opvisning om havørredfiskeri fra båd v. Thomas Hansen, kendt fra bl.a. Havørredens Hemmeligheder

Foredrag/demo-opvisning om geddefiskeri fra båd v. Christian"Jokeren" Møller fra Savage Gear

DM i fluekast Foredrag om Penn ved Steen Ulnits Foredrag om Gulp og Gulp Alive ved Steen Ulnits Demo’er ved kastepool af grej fra Pure Fishing Foredag/Dem o med Per Sjøstrøm om Trolling fiskeri på Bornholm Foredrag/demo med Jan Svenstrup fra Køge Trolling Center om trollingfiskeriet i Køge Bugt

Nye navne kommer konstant til, og du kan holde dig opdateret her på fiskogfri.dk samt i bladet.

Vi præsenterer en nøjagtig tidsplan i god tid.

Se mere om Både i Bella her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This