Vil du være med til at udvikle Danmarks stærkeste lystfisker brand!

Er du entreprenant, strategisk tænkende og har flair for det kommercielle? Er du stærk på e-commerce, og har du erfaring med at drive en webshop? Kan du drive klik og køb inden for fritidssegmentet? Trives du i et uformelt og til tider hektisk miljø? Så er du muligvis den direktør vi søger!

Du får ansvaret for at drive og udvikle Fisk & Fri’s digitale salgsplatform – Fisk & Fri´s Webshop, der har meget store vækstmuligheder. Webshoppen drives som en selvstændig virksomhed i et unikt brandsamarbejde med bladet Fisk og Fri.

Din profil

Du er handlingsorienteret og en god projektleder. Ligeledes, har du en kommerciel tilgang til drift og optimering. Du har gode kommunikationsevner, og hvis du har interesse for lystfiskeri og outdoor er det bestemt et plus, og et godt branchekendskab samt erfaring med salg af fiskegrej vil også være en stor fordel – men ikke nødvendigvis et must.

Udadvendt, godt humør, energi, passion og “can do” attitude er nogle af de egenskaber, der beskriver dig bedst. Du kan analysere den digitale brugers adfærd og trafikmønstre – samt omsætte denne viden til skarpe kommercielle initiativer.

Du har endvidere:

 • en relevant uddannelse
 • gode marketing-egenskaber samt forståelse og interesse for B2C-salg
 • den digitale værktøjskasse til at drive konverteringer
 • evnen til at udvikle og eksekvere på strategier og målrettede digitale kampagner
 • gode kompetencer grafisk, digitalt, sprogligt og analytisk
 • talent for at lede et mindre team som en god teamplayer
 • pondus til at forhandle priser med leverandører og samarbejdspartnere – samt styre økonomien i en forretning.

Vi tilbyder

Er du den rette person, er der tale om et meget attraktivt tilbud med mulighed for at blive medejer af en nystartet webshop, der er en del af et stærkt brand med både nationale og internationale ambitioner. Lønnen vil stige i takt med væksten i forretningen, men du vil blive tilbudt medejerskab og en attraktiv aktie bonus pakke.

Om Fisk & Fri

Fisk & Fri er Danmarks stærkeste lystfiskerbrand. Bladet har i 36 år været danske lystfiskeres foretrukne kilde til historier, inspiration og tips til en af de største fritidsaktiviteter i Danmark. Bladets mission er at hjælpe alle danske lystfiskere til nye fede oplevelser ved vandene – samt et bedre fiskeri. Vi har for nyligt udvidet med en webshop, der skal tilbyde vores kunder et stort udvalg af kvalitetsgrej til de rigtige priser. Vi vil løbende udvide vores lystfiskerunivers med rejser, events, booking, kurser mv – og du vil få en central placering i denne strategi.

Kontakt Christian Honore ch@fiskogfri.dk eller 42378474 for mere info, eller send dit cv og ansøgning med det samme. Ansøgninger vil blive vurderet løbende.

  Modtag fiskepost med nye artikler

  Nu er du tilmeldt.

  Share This