Kolbrún Pálsdóttir er kvinden bag det nye rejsebureau Islandrejser, som byder på mere end bare fiskeferier!19.6.2011 – ISLANDSREJSER er et nystartet rejsebureau med et stort og bredt udbud af oplevelser i Island. Fiskerejser til Island er selvfølgelig også på programmet.

Kolbrún Pálsdóttir er kvinden bag det nye rejsebureau. Kolbrún er født og opvokset i Island og har et indgående kendskab til Islands natur, kultur og traditioner. Særligt vil Kolbrún gerne gøre op med den misforståelse hos mange, at Island er et dyrt land at besøge. Det er det ikke – tværtimod. Islandsrejser vil gerne sende danske lystfiskere til Island og give dem nogle fantastiske oplevelser, fortæller hun til Fisk & Fri.

Alle kender til det berømte islandske laksefiskeri, på det det område har rejsebureauet aftaler med flere anerkendte udbydere. Samtidigt satses der også noget oversete ørredfiskeri. I Islands mange søer venter store oplevelser – og monsterørreder og røding i skønne omgivelser! Modsat laksefiskeriet er søfiskeriet rigtigt billigt. Desuden har Islandsrejser har ligeledes en række seriøse samarbejdspartnere omkring havfiskeri og et helt overset og spændende kystfiskeri, fortæller Kolbrún.

– Vil man for eksempel lave en forlænget weekend tur, er Island nærmest geografisk ønsketænkning. Kun 3 timer i fly og man har det hele inden for kort afstand. Der flyves fra både Billund og København. Eller hvad med en drengerøvs/tøse combi-tur, hvor der både er tid og plads til fiskeri i verdensklasse, afslapning i Den Blå Lagune, taxfree shopping i Reykjavik, en tur på islandske heste, hvalsafari, bade i varme kilder, slutter hun.

Læs mere på www.islandsrejser.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This