dm

Der er 116 både og over 300 fiskere er tilmeldt DM i Fladfisk 1½ uge før der lukkes for tilmeldingen. Det går strygende med tilmeldingen vi er lidt foran de seneste år og bådene kommer fra alle kroge af Danmark skriver arrangørerne bag DM i Fladfisk.

Klub konkurrence

På opfordring vil der på toppen af de øvrige konkurrencer blive afholdt en klub konkurrence ved DM i Fladfisk. For at deltage i klubkonkurrencen skal der deltage min. 3 både fra klubben. Vinderklub er den klub, der opnår flest point regnet fra deres 3 bedst placerede både i stævnet. Point for hver båd regnes efter samme principper som ved team konkurrencen. Præmien er æren, samt et diplom til klubben. Der gives diplom til Guld – Sølv – bronze. For at kunne deltage i konkurrencen skal skipper være medlem af en anerkendt klub. Følgende klubtyper kan være repræsenteret: en småbådsklub, en fiskeklub/forening eller en klub for lystbåde. Klubben kan ikke oprettes til formålet, men være en etableret klub med bestyrelse, vedtægter mv. Hvert team kan kun repræsentere 1 klub. Bedste klub vil blive kåret ved præmieuddeling alternativt i dagene efter på nettet. Det skal oplyses ved ankomst hvilken klub I repræsentere, I kan kun repræsentere en klub, er du medlem af flere må du derfor vælge hvilken.

Vil du være med i et radioprogram?

Til DM i Fladfisk 2016 vil Dokuteket (en dokumentarredaktion under Universitetsradioen i København) gerne være med til at optage lyd og stemning fra arrangementet. Målet er at producere en radiodokumentar om fiskekonkurrencen, og dette udmønter sig sandsynligvis i en stemningsreportage, hvor han følger én eller to deltagere under hele konkurrencen. Der vil være lidt interviews, men historien er primært båret af  generelle samtaler og hvad vi ellers taler om. Med andre, så er en meget naturlig stemning vigtig. Kort sagt, så vil Dokuteket forsøge at lave en radiodokumentar om DM i Fladfisk, og denne kommer til udtryk i en stemningsrapport med få personer i centrum. Peter Ørbæk er en del af Dokutekets redaktion, og idémand bag forestillingen om en udsendelse om DM i Fladfisk. Han er selv lystfisker, og er medlem af Hillerød Lystfiskerforening. Han er søstærk, og bliver kun meget sjældent søsyg (senest under dybhavsfiskeri ud fra Mombasa i Kenya). Det er Peter som vil stå for optagelserne på båden. For at kunne skabe en god og spændende historie fra arrangementet, forestiller Peter sig at komme med på en båd under konkurrencen. Her vil hans primære opgave være at optage hvad der sker, og derfor sætte mikrofoner på de deltagere han deler båd med. Skulle det være nødvendigt, og hvis folk ønsker det, så er Peter klar på at være aktiv deltager på en båd. Med andre ord, hvis I hjælper ham, så vil han hjælpe jer. Det som Peter søger er derfor én eller to personer som er friske på at få optaget konkurrencens gang fra deres synspunkt. Der vil blive optaget lidt før og efter fiskeriet på begge dage, udover det som optages på båden under konkurrencen. Hvis deltagerne mangler en medlem på holdet, så kan Peter også træde til. Dette er dog ikke krav overhovedet, men blot Peters tilbud om at hjælpe til. Dokuteket er en podcast udgivet af Universitetsradioen. At det er en ‘podcast’ betyder, at deres programmer kan lyttes til online til hver en tid, og at episoderne ikke er lavet med hensigt på at skulle i æteren. Man kan finde info om Dokuteket på www.dokuteket.dk. Lyttertallet ligger i gennemsnit på ca. 500 afspilninger pr. episode, og dette tal stiger løbende. Hvis du har lyst til at hjælpe Peter, og være med i stemningsreportagen, så kan Peter kontaktes på 20149075 eller peterolsen3400@gmail.com.”

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This