27.09.10 – ESOXHUNT er navnet på et nystartet, ukommercielt dansk forum rettet mod lystfiskere som har gedden som favoritfisk. Forummet er et forsøg på at lave et samlested for predatorfiskere i Norden med fokus på det moderne geddefiskeri.

Esoxhunt har allerede nogle af de dygtige flue og jerkbait fiskere i Danmark som medlemmer, så forummet er oplagt for lystfiskere der gerne vil lære mere om geddefiskeri, hvadenten man er til flue-, mede- eller jerkbatifiskeri. Selve forummet er delt op i tre sektioner der repræsenterer hver sin fiskemetode, så det er let at navigere rundt og diskutere de enkelte grene af geddefiskeriet hver for sig. For at der skal være plads til alle er der også seperate undersektioner for andre fiskeformer som f.eks. havørredfiskeri og sandartfiskeri. Derudover har forummet flere funktioner der adskiller sig fra de nuværende danske fiskeforums. Det er blandt andet let at poste billeder og inkludere filmklip direkte fra YouTube.

Stifteren af Esoxhunt-forummet Morten Edwars med en fin gedde.Idemanden bag Esoxhunt, Morten Edvars, har dog også en anden agenda med Esoxhunt, nemlig at synliggøre overfor andre sportsfiskere, foreninger og myndigheder at et moderne bæredygtigt lystfiskeri efter Nordamerikanske principper er vejen frem. Det betyder promovering af catch & release, og billeder af døde fisk er ikke ønsket på Esoxhunt.

Du kan besøge Esoxhunt på adressen esoxhunt.forumup.dk. Det er gratis at blive medlem. Besøg også Morten Edvars blog på killerbug.urbanblog.dk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This