– Det nye fiskerejsebureau iFish Travel tilbyder ture til destinationer i Amazonas med et helt fantastisk fiskeri, som kun få europæiske lystfiskere har stiftet bekendtskab med, fortæller Tue Blaxekjær, der er den ene halvdel af iFish Travel. – Det, der skiller vores rejser ud fra andre, er, at det er all inclusive hele vejen igennem, men til priser hvor alle kan være med. Fiskeriet er meget actionpræget året rundt. De fisk vi fanger er med så vilde kræfter, at vi ikke kan sammenligne det med noget, vi kender hjemmefra. Peacock bass og vampyrtetra, er blandt de vildeste på hver deres måde. Men det er ikke kun disse to spændende sportsfisk, som floderne har at byde på. Én af vores guider er kendt for sin kunnen, når det gælder den sagnomspundne arapaima, og en anden er virkelig dygtig til at finde de helt store maller.

– Det er ingen hemmelighed, at regnskoven i Amazonas er plaget af ulovligt landbrug, skovafbrænding og overfiskeri. Hos iFish Travel er man gået sammen med en brasiliansk organisation, hvis formål er at udbrede bæredygtig oplevelsesturisme – herunder lystfiskeri. Kort fortalt går organisationens projekt ud på at hjælpe lokale fiskeguider med at forbedre forholdene omkring lystfiskeri ved at uddanne og informere. Organisationen spænder over 50 byer på tværs af stater og mange lokale forretningsdrivende. Når man bestiller en rejse gennem iFish Travel, bidrager man til hele dette projekt, og er på den måde med til at genetablere regnskov og fiskebestande. Helt konkret går 10% af prisen på en fiskerejse direkte til uddannelse og bevaringsarbejde.

– iFish Travel har indtil videre fire destinationer i Amazonas. Lige fra 100km fra en større by til knapt 1000 km inde i regnskoven, i områder der er kontrolleret af lokale indianerstammer. Vi tilbyder både færdige pakkerejser og rejser som sammensættes efter kundernes egne ønsker. Du kan læse mere om iFish Travel på ifish.dk.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This