TURISTORGANISATIONER og virksomheder bliver mere og mere opmærksomme på hvor mange lystfiskere vi er i Danmark og hvor mange penge vi faktisk spenderer på vores hobby og lidenskab. Ja faktisk viser en undersøgelse fra Fødevareministeriet fra 2010 at der omsættes for over 2,8 milliarder i forbindelse med lystfiskeri i Danmark.

Club Øresundsbron byder på en masse information og tilbud til lystfiskere. Fx kan du lige nu spare op til 50% på færgebilleterne til Bornholm – også hvis du har trollingbåden på traileren.

Øresundsbron er en af dem der har fået øjnene op for dette og de har derfor valgt at gøre lidt ekstra for deres lystfiskende kunder. Og med de muligheder der findes for lystfiskere på Bornholm og i Sydsverige kan man jo sagtens forstå dem.

I deres Club Øresundsbron vil de løbende præsentere nye tilbud, der henvender sig direkte til lystfiskere. Lige nu kan du som medlem af Club Øresundsbron fx spare 50% på færgebilletten til Bornholm eller komme ud med en trollingbåd til halv pris. Så overvejer du en smuttur til Bornholm er det lige nu, du skal rykke. Der er også tilbud på sommerhusleje og kystguide. Se mere om de mange tilbud her: http://dk.oresundsbron.com

For at blive medlem af Club Øresundsbron skal du have BroPas – se mere på www.oresundsbron.com/Bropas

Derudover tilbyder Øresundsbron en gratis app fuld af tips til aktiviteter – heriblandt fiskeaktiviteter i Sydsverige og Bornholm. Se mere om app’en her eller find den i appstore.

http://dk.oresundsbron.com/page/917

Du kan også læse de mange brugertips på deres hjemmeside og der er yderligere mulighed for selv at lægge et fisketip ind hvis man kender en god fiskeplads eller et hyggeligt sted at bo. Se mere her: http://dk.oresundsbron.com/page/915#pane_icons/0/0//newest/1/37

Glæd jer i øvrigt til det kommende februar nummer af Fisk & Fri, hvor vi bringer en stor guide til havørredfiskeriet på den svenske sydkyst.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This