Quantum, der har et kæmpestort sortiment af kunstagn til søernes rovfisk, er netop kommet med seks nye lækre woblere til søernes rovfisk:

Fat Minnow SR er en flydende shallow runner som med sin arbejdsdybde på 0-1 meter er skabt til lavt vand eller fiskeri lige under overfladen.

Jointed Minnow SR er bygget til same arbejdsdybde men har ikke helt så meget opdrift som Fat Minnow SR. Den to-leddede opbygning giver en vild bevægelse, som de færreste rovfisk kan stå for. Jointed Minnow er ligeldes en flydende wobler men denne har en arbejdsdybde på 1-2 meter, samt en forførerisk gang.

SLIM Minnow er en slow floating shallow runner med en arbejdsdybde på 0-3 meter. Wobleren er utrolig livagtig og ligner med sine meget naturlige øje rovfiskens bytte. Perfekt til twitchfiskeri på relativt lavt vand. SLIM Minnow SR minder om sin navnebror men har en arbejdsdybde på 0-1 meter.

Crank N’ Blade er en slow floating shallow runner som kører perfekt i den øverste del af vandsøjlen ned til tre meters dybde. Wobleren gør med sit ekstra spinnerblad godt opmærksom på sig selv, hvilket lige er det, der nogle gange skal til for at få de mest sløve fisk til at hugge.

Find den nærmeste forhandler her.

Læs mere om Quantum her.

Quantum Q-Cranks

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This