Gladys med smuk queenfish på omkring 13 kilo taget ud for Mafia Islands kyst. 18.12.09 – FISK & FRI var igen i slutningen af november og starten af december i Tanzania på den afrikanske østkyst.

Det er efterhånden blevet en fast tradition at vi slutter fiskeåret i dette vidunderlige land, hos danskeren Peter Juhl og hans kone Gladys, der har en lille fiskelodge Kilwa Dreams 300 km syd for Dar es Salam.

Peter har i det meste af 2009 arbejdet på at færdiggøre en 35 fods fiskebåd fra et lille værft, og den var knapt nok færdig da vi en tidlig morgen stævnede ud fra Dar es Salam.

Turen var beregnet til at skulle gå fra Dar es Salam, og videre mellem øerne Mafia, Zanzibar og Pemba, og slutte i Kilwa. Dette blev der af forskellige årsager, lavet en del om på, men om selve den mere end 1000 km lange fiskeekspedition kan du læse om i Fisk & Fri i et af forårsnumrene. Turen var en udpræget succes på mange måder, med mere end 10 forskellige arter, og mange fine fisk i mellem. På billedet poserer Gladys med en smuk queenfish på lige omkring 13 kilo.

Se mere på www.kilwadreams.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This