Der er masser af eksotiske fisk i farvandene omkring Tanzania, og fælles for dem er at de er utroligt stærke og hårdtfightende.

Sailfishen er en benhård fighter, og den er der rig mulighed for at opsøge ud for Tanzanias kyst. 28.09.09 – FISK & FRI’S gode venner Peter og Gladys som driver den lille hyggelige fiskecamp Kilwa Dream 300 km syd fra Dar Es Salam i Tanzania, har sendt os et par friske rapporter fra Det Indiske Ocean. De har godt nok solgt deres store båd, så mens de er ved at få færdiggjort deres spritnye 35 fods amerikanske biggamebåd, må fisketuristerne tage til takke med Peters lille katamaran. Men det går også fint som billederne af David Amaro Pena fra Barcelona og hans tre dejlige unger tydeligt viser. Drengen Juan på 10 år, landede en flot sejlfisk, og julian på 8 år nappede en king mackrel på hele 22 kilo. Desuden landede den fiskeglade familie flere gulfinnede tun på speedjigging og popperfiskeri.

Fisk & Fri har en lille gruppe dernede i november/december, der skulle den nye båd gerne være helt klar, og så går turen fra Kilwa til de tre paradisøer Mafia, Zanzibar og Pemba mens der fiskes undervejs. Men den tur skal vi nok komme tilbage til engang i foråret 2010.

Læs eventuelt mere om fiskeriet i Tanzania og Kilwa Dreams her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This