Fisk & Fri’s nye webredaktør, Chiel Robben, med en flot novembergedde på 8,3 kilo og 103 centimeter.

1.12.10 – FISK & FRI har for kort tid siden ansat Chiel Robben som den nye webredaktør på Fisk & Fri’s hjemmeside. Chiel vil varetage de daglige nyheder her på siden, lægge nye fiskefilm ud, lave generel vedligeholdelse og sidst, men ikke mindst, sørge for at www.fiskogfri.dk bliver det mest attraktive website for lystfiskere i Danmark!

Chiel har allerede stor erfaring med internettet som nyhedsmedie, idet han siden januar 2009 har drevet hjemmesiden Specimen Nyt, som er en nyhedsside om alt hvad der har med karpe- og specimenfiskeri at gøre. Derudover driver Chiel også sit eget webbureau, PEPHERS webdesign, hvor igennem han også har sit tag på alt det tekniske.

En meget aktiv lystfisker er han også. I sommerhalvåret er det primært karpefiskeriet der dyrkes i både ind- og udland, og det med stor ildsjæl og mange overnatninger ude ved søerne. I vinterhalvet lægges karpegrejet dog på hylden, og båden rigges til, for så skal fiskes gedder! Men selvom det primært er specimenfiskeriet Chiel dyrker, så kan han dog alligevel også godt finde på at præsentere en tørflue elegant over en ringende bækørred eller tage ud på torskefiskeri fra båd eller kutter.

Vi på redaktionen byder Chiel velkommen og håber i vil gøre det samme, og husk, at hvis i har en nyhed eller et godt tip, så kan i altid kontakte Chiel på cr@fiskogfri.com.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This