Som gratis abonnent på Fisk & Fris Youtube får du nu chancen for at vinde et lækkert sortiment af kystagn fra den nye Sölv-serie – samt en Sölv Neckwarmer plus en Sölv Trucker Cap.

Alt hvad du skal gøre er at besvare spørgsmålet: Hvilken fisk er serien lavet til – og hvor mange forskellige farver fås kunstagnene i? Post dit svar i tråden om konkurrencen på Fisk & Fris Facebook i dag 1. marts. Du kan poste dit svar i tråden indtil 7 marts, hvor konkurrencen afslutters klokken 12.

Her kan du læse lidt om de tre forskellige Sölv-kystagn, som du kan vinde:

Penna er en serie af, velkastende gennemløbs-kystagn i den nye Sölv-produktserie fra Abu Garcia, som dækker over en række af gennemtænkte produkter, der alle er målrettet ogdesignet til det skandinaviske havørredfiskeri på kysten. Penna er en utroligt naturtro imitation af et af havørredens vigtigste byttedyr, nemlig tobiser, som findes i store mængder langs de danske kyster. Ved almindelig indspinning svømmer Penna roligt og jævnt i S-kurver, mens man ved at ”twitche” agnen hjem kan tilføje den en masse ekstra liv og uregelmæssige udslag. Kystwobleren fås i to længder på hhv. 10 og 12 cm. og i vægte på 13 og 18 gram. Agnen fås som de andre i serien i 10 farver. Penna er fremstillet af stærk og slagfast ABS-plast samt har blyfrit design og plastikfri emballage

Napp gennemløberne har en særdeles forførende gang. Ved indspinning svømmer agnen roligt og jævnt med små uregelmæssige udslag – en gang der effektivt imiterer en skadet eller flygtende byttefisk, som de færreste havørreder kan modstå. Blinket fisker utrolig effektivt ved langsom indspinning, og er den oplagte agn til fiskeri efter forsigtige fisk i eksempelvis koldt vejr eller på stille dage. Napp er som Penna fremstillet af stærk og slagfast ABS-plast samt har blyfrit design og plastikfri emballage – samt fås i 9 cm og 19 gram 10 farver.

Smakk kaster som et projektil og fisker som en drøm. Gangen er rolig, livagtig og forførende med små udslag – en gang der tydeligt imiterer en skadet eller flygtende byttefisk, og som de færreste havørreder kan modstå. Ved langsom indspinning fisker Sakk roligt og præcist, men prøv så at sætte fart på og se, hvad der sker! Du bliver ikke skuffet! Agnen fås i en længde på 90 cm med en vægt på 18 gram – i 10 farver.

Præmien består helt præcist af:

Sölv Penna 12cm/18g Baitfish

Sölv Penna 12cm/18g Blue Herring

Sölv Smakk 9cm/18g Smelt

Sölv Smakk 9cm/18g Sunrise

Sölv Napp 9cm/19g Chili Red

Sölv Napp 9cm/19g UV Pink Tail

Sölv Neckwarmer

Sölv Trucker Cap

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This