Christian Møller med en fantastisk flot sommersandart på 5+ kilo. Fisken blev fanget på en 30cm Alien Eel.

08.06.2011 – FOR NOGLE MÅNEDER siden bragte vi artiklen "Gummiål fra det ydre rum", hvori Henrik S. Lund forklarede, hvordan han troller sig til store gedder. Især var der i artiklen fokus på de op mod 30 centimeter lange Alien Eels, som Henrik S. Lund og makkeren Christian Møller har fundet ud af fungerer fantastisk til gedder, når de fiskes efter paravaner over relativt dybt vand.

Christian med endnu en fantastisk sommer-sandart fanget i høj dagslys på en 30cm Alien Eel. Hovedparten af Christians fisk er blevet fanget på tre meter vand over 12-15 meter dybde.Nu har Christian Møller udviklet sit helt eget sandartfiskeri med de store gummiål, og i den forbindelse er det blevet til en lang række vægtige pelagiske sommersandarter – endda på dage, hvor andre både har måttet gå tomhændet hjem. Det er næsten utroligt, hvor hårdhændet sandarterne er gået til de store gummiagn – særligt i betragtning af, at sandarten som oftest favoriserer mindre byttefisk.

Syv sandarter over 5 kilo er det blevet til indenfor den seneste tid, og tricket har været at fiske agnene ultra langsomt bag paravaner over selv meget store dybder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This