Det er gigantlaks som denne fra Varde Å den nye lystfiskerguide under navnet "Sportsfiskeri i Sydvestjylland" kan hjælpe dig på vej med at fange.

29.11.10 – EN NY GUIDE afslører de lokale fiskehemmeligheder. Sydvestjyllands fiskevande forener kræfterne i ny fælles lystfiskerguide og onlineportal, der skal gøre det nemmere at få noget på krogen i nogle af Danmarks bedste fiskefarvande. Ud over den nye guide, der blandt andet løfter sløret for de lokales hemmelige fangststeder, kan man booke særlige fiskepakker med ophold og fiskekort direkte på den nye hjemmeside www.vildmedlaks.dk.

Sydvestjylland har udviklet en fælles lystfiskerguide og hjemmeside på ikke mindre end fire forskellige sprog. Indsatsen skal tiltrække flere fiskeinteresserede besøgende til regionen fra Danmark og udlandet. Under navnet "Sportsfiskeri i Sydvestjylland" samles tips og tricks til lystfiskeri i det sydvestligste hjørne af Danmark. Brochuren giver en praktisk og overskuelig indgang til de bedste fangststeder i området og guider læseren rundt i den omfangsrige labyrint af åer, der snor sig gennem det sydvestjyske landskab. Blandt guidens mange fangststeder er Ribe Å-systemet, der kan bryste sig af en lang række rekordfangster, herunder en "kun" 95 centimeter lang, men hele 15,4 kilo tung havørred. I sportsfiskerkredse er Varde Å kendt som en af landets bedste lakse-vande. Den har i 2010 levet op til sit rygte, idet ikke mindre end 131 laks er blevet landet fra åens bredder, herunder en af de største laks nogensinde på en dansk fiskestang, der tvang vægtskiven op på hele 20,4 kilo.

Den nye guide fås for 20 kroner hos de lokale turistkontorer og som gratis elektronisk udgave på hjemmesiden www.vildmedlaks.dk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This