Dennis Bom Bom Scou har fisket gedder fra sin kajak i masser af år – og landet vilde mængder af fisk. Indtil i går havde han fået fisk på til 14 kilo og en andenbedst på 13,8 kilo, men så skete der noget. – Pludselig fik jeg det ondeste dommedagshug på min Luckie 18 fra High5Lures, fortæller han. – Fisken trak godt igennem, men til sidst lykkedes det mig at køre den massive gedde og netkanten. Efter en hurtig veje- og fotosession blev bæstet genudsat. Da den var svømmet ud, var jeg simpelthen bare nød til lige at sætte mig ned – og så ellers bare sidde ned et stykke tid. Og først, da jeg var helt sikker på, at jeg aldrig ville glemme dette fantastiske øjeblik – rejste jeg mig op igen.

– Billedet er ikke særlig fantastisk, og fisken – som vejede 15,86 kilo, kommer ikke særlig godt til sin ret, men det er ikke altid lige let at tage selfier som kajakfisker, slutter han, og supplere and han nok roligt kan slappe af lidt, for rent statistisk går der nok et pænt stykke tid inden han slår sin nye PR igen…

 

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This