Svenske Tommy Blomander har været en af spydspidserne og pionererne i det moderne LiveScopefiskeri, og over årene har han gjort imponerende fangster af kæmpesandart fra sin kajak på de store svenske søer. Forleden nat forbedrede han så sin PR –  endnu en gang:

– Jeg var taget ud for at natfiske, og det tog tre timer, før jeg fandt den første fisk, som jeg kunne fiske på. Det var dog først nogle timer senere, at han fik fast fisk: Jeg så en større sandart på 3 meters dybde 20 meter fremme, og kort efter havde jeg kastet min Rapala Peto. Det tog tre kast, før den huggede, og op kom en rigtig fin sandart på 11,85 kg og 96 cm, som var en ny PR. Ud over denne fik jeg to andre sandart toppet af en på 9,9 kg og 89 cm, slutter han.

Vil du vide mere om denne form for sight-spin med LiveScope, så tjek vores video med Rasmus Christensen på Fisk & Fris Youtube her.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This