– Min kammerat og jeg var taget på fisketur i vaders forleden, fortæller Frederik de Teilmann. – Vi var taget ud til den østvendte sjællandske kyst i håb om en havørred mellem de mange hornfisk. Allerede få kast efter ankomst melder de første hornfisk sig på pladsen, men efter en halv times fiskeri med en 18 grams Westin Sandy Inline i farven “yellow ayu” bliver agnen slugt hård og kontant, af noget der IKKE føles som en hornfisk.

– Kort efter får jeg et kraftigt udløb, og en kæmpe havørred springer fri af vandet. En god lang fight senere efter en masse tunge udløb, kan jeg håndlande fisken, da nettet jo – sjovt nok – i sådan en situation næsten altid befinder sig i bilen. Men – det lykkedes, og ind kom min nye tromle tykke PR-havørred på 63 cm. Knæk og bræk derude!

Friluftsland The North Face

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This