– En kammerat og jeg havde aftalt at prøve lykken efter havørred på flue, fortæller Micahel Ferrold Hoe. – Vi skulle bare lige et par timer i åen… Efter den første tur over stykket uden kontakt, satte vi os med en kop kaffe og nød synet af alle fiskene, der sprang rundt.

– Vi startede igen, og ret kort tid efter fik jeg et godt bundhug – troede jeg… Lige pludselig var fisk og line nemlig helt fri af vandet, så de næste otte minutter gik det fra bred til bred samt op- og nedstrøms. Til sidst blev fisken blev landet, og hvilken fin fisk. Den flotte havørredhun var 5,8 kg fordelt på 78 cm. Det er min første fisk på tohåndsfluestangen – og så har jeg fået en PR i havørred på en flue, som jeg bandt for 10 år siden… Alt i alt endnu en dejlig dag ved Ribe Vesterå.

Har du også været ude at fiske ved åen, må du meget gerne dele dine oplevelser med alle brugerne på fiskogfri.dk: Send redaktionen en mail på jb@fiskogfri.dk med cirka 300 ord og et foto. Du kan også sms´e til 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This