Det er de færreste gedder med respekt for sig selv, der kan modstå et forførende, langsomt vrikkende softbait, og sådan var det også forleden, da Nick Sibbert var taget på fisketur ved den lokale sø:

– Jeg ankom til spottet omkring klokken 9 og ville starte med at fange nogle aborrer, beretter han. – I løbet af lidt tid fik jeg et par rigtig flotte aborre på omkring kiloet fanget på dropshot. Efter et par timer uden særlig meget aktion, besluttede jeg mig for at tage geddestangen og se, om jeg kunne være heldig. Jeg havde kun kastet et par gange, da det bare sagde smask, og med det samme kunne jeg bare se, at det her var en ny PR. Gedden havde bare inhaleret min 20 cm Pig Shad, så den var kroget godt – og inden længe, blev den landet. Heldigvis havde jeg en med, der kunne give mig en hånd med nogle gode billeder og det er jeg meget taknemmelig for. Alt i alt en super fed dag.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This