– Efter den sidste turs succes, så skulle jeg simpelthen ud igen, og det kunne ikke gå for hurtigt, fortæller Danni Kikkenborg. – Gedden på 7.5 kilo, som jeg ikke fik billeder af sidst, spøgte stadig lidt i mit indre. Heldigvis var jeg bedre forberedt denne gang, men alene på fisketur endnu engang, så der var stadigvæk ikke helt optimalt, når man går meget op i at få gode billeder af de fisk, som man fanger. Jeg havde dog heldigvis fået styr på det kamera halløj nu, så et selvportræt af en trofæfisk ville ikke blive et problem.  

– Jeg havde planlagt denne fisketur meget, meget grundigt. Lige fra forfangslængden til de fluer, jeg ville fiske med, og hvilke der vil svæve bedst i vandet. – Jeg vidste, at der var nogle rigtig store fisk inde på pladsen for tiden. Og lege med, det ville de i hvert fald!

– Ligesom sidste gang, gik der ikke længe, før jeg fik den første gedde til at tage min flue, og det var en fin 3.5 kilos, som meget hurtigt blev efterfulgt af en fin 4.5 kilos og en +5 kilos gedde. Jeg nåede lige at tænke, at det var sku da CRAZY dette her, før der var flex på fluekæppen igen. Denne gang var det en rigtig flot +6 kilos fisk, som jeg havde kroget. – Det jo VILDT, tænkte jeg, idet jeg fik sejlet ind til land, taget et hurtigt billede af fisken og så hurtigt sat den ud i friheden igen.

– Jeg sejlede ud til samme plads igen, fik kastet i samme retning og BANG!! Fish-on igen, igen… Denne gang var det en +7 kilos gedde. – Det stikker jo helt af dette her, tænkte jeg. Gedden gik dybt og fightede tungt, men efter et stykke tid fik jeg den nettet. Endnu engang sejlede jeg ind, samt fik vejet og taget nogle billeder af fisken, hvorefter den fik friheden igen. Jeg må tilstå, at jeg var noget målløs over det vilde fluefiskeri, og det kunne da umuligt blive mere vildt, tænkte jeg. – Men det kunne det så, da jeg endnu engang fik mig placeret på nøjagtig samme plads, kastet i præcis samme retning, som jeg havde fået alle de andre fisk – og endnu engang sagde det BANG!!!

– Den føltes tung og gik dybt, så jeg tænkte, at det nok “bare” var en 7 kilos fisk igen, som havde taget fluen, men de der headshakes, som fisken kom med, var i en grov kaliber, så jeg kom helt i tvivl. Efter et stykke tid fik jeg presset fisken op, og så hvor stor den var… – Kæft den er fed, sagde jeg højt til mig selv. Jeg fik mumlet samtlige skøre ord, inden jeg stille og roligt fik nettet fisken. KÆFT EN FISK…

– Straks fik jeg sejlet ind til land igen, og gjort kameraet klar imens fisken var i nettet under vandet. Jeg fik filmet det hele og tog nogle rigtig gode billeder – taget i betragtning af, at jeg var helt alene om det hele. Kort efter havde jeg fået vejet, målt og genudsat fisken, som svømmede stille og roligt tilbage i dybet igen.

– Vægten sagde 12 kilo i nettet, men den vejede 600 gram for lidt. – Min makker og jeg fik det dobbelt tjekket. Længden på gedden sagde 112 cm, så jeg gjorde det sgu: Jeg fik THE BIG MAMA inden fredningen og hvilken fisk. Vi kom frem til vægten 11,7 kg, hvilket er ny personlig geddefluerekord vægtmæssigt – Jeg har dog en længderekord på 121 cm i gedde, som jeg rigtig gerne vil slå en dag. Denne fisk blev desværre ikke vejet, og som de kloge hoveder jo siger: #ItOnlyCountsOnFly.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This