– Så fik jeg endelig en havørred over målet, men jeg havde nu ikke lige regnet med, at min første fisk over målet skulle være en fisk i den kaliber, som det viste sig at være, siger Charlie Nimgaard: En god stor farvet hanørred tog min OGP Sillen med sølv belægning i den brede udgave. Den fine fisk var med sine 83 cm og 5 kilo ny PR, og den blev selvfølgelig genudsat efter fotografering og vejning. I al den tid jeg har fisket, har jeg fået tre havørreder, så det er en stor overraskelse, når man får så stor en fisk efter allerede kan en times fiskeri. Jeg er meget glad for og stolt over denne store farvede fisk, slutter han.

Har du selv fået en god ørred på din seneste fisketur, så send os en lille fortælling om din tur og et godt foto. Du kan få fat i redaktionen på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This