– Igen i år har jeg taget en uges geddeferie for at prøve at ramme det helt store trofæ i sin max-kondition, fortæller Thomas Ratzlaff, der endelig havde heldet med sig i går:

– Jeg sværger normalt til mindre agn i de kolde måneder, men da halvdelen af fiskedagen er gået uden andet end 2-3 mindre gedder på småskaller, så søsætter jeg en flådfisket karusse på 4-500 gram. Karussen er ikke nem at håndtere og trækker selv geddeflåddet under flere gange, men det skal da prøves…Efter lidt linekludder firer jeg flådet ud bag båden, og kun 5 meter væk, ser jeg flåddet blive trukket brutalt under. Tilslaget falder omgående, da jeg alligevel har stangen i hænderne, og der er fuld kontakt med det samme. En tung fight begynder på kort line, og fisken tager en del udløb langs bunden på trods af, at jeg holder den hårdt.

– Pludselig er fisken i overfladen, og jeg ser straks, at den er langt over 10+. Den ryger i nettet første gang, og afslører en bredside, som jeg kun turde drømme om. 13,04 kg og 116 cm er en realitet, og ny PR efter 25 års geddefiskeri, slutter han.

Har du selv nappet en stor gedde i slutspurten, så send os din historie og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This