– Jeg havde længe gået med drømmen om at fange en flor bækørred, men jeg havde aldrig turde drømme om det fiskeri, som jeg oplevede med min søster i forgårs, fortæller Mathias Lynge. – Vi var taget til åen i håb om at overliste en enkelt eller to fine bækørreder, og kort efter vi ankom så vi fisk. Jeg var udstyret med min Favorite White Bird 7 fod 4-14 grams kastevægt, og en Rotex spinner str. 2.

– Den første fisk kom hurtigt på land, og det blev starten på et sandt drømmefiskeri. Vi glemte helt at tælle fiskene, men vi var enige om, at der havde været omkring 10 fisk oppe at vende, med ingen under 35 cm. Den største af dem blev en ny PR på 55 cm. Det bliver svært at slå sådan en tur, og ikke mindst at glemme sådan en tur! Vil man se billeder af nogle af fiskene kan man tjekke allround_angling på Instagram.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This