Den superdygtige predatorfisker Finn Kruse er netop udnævnt af Zebco Europe som marketing og produktchef for brandet Quantum, der er kendt for sine innovative produkter af høj kvalitet. Finn overtager stillingen fra Dietmar Isaiasch, som forlader Zebco Europe fra udgangen af marts 2021.

Finn Kruse har arbejdet for Zebco Europe I mange år, og startede sin karriere i Quantums ungdomsteam, allerede inden han var ansat i firmaet. Finn har en bred allroundviden inden for alle former for predatorfiskeri, hvilket gør ham perfekt velegnet til de opgaver, der ligger foran ham i de kommende år. 

Arbejdet med at udvikle subbrandet Magic Trout og designe nye spændende produkter til rovfisk vil fortsat være en af Finns kerneopgaver. – Gennem de sidste mange år har vi værdsat Finns store viden, engagement, hårde arbejde og professionelle kompetencer – og vi ser derfor frem til, at han vil løfte Quantum til nye højder, siger Zebcos direktør Frerk Petersen. – Samtidig vil vi benytte lejligheden til at sige tak til Dietmar Isaiasch, der gennem sit brilliante udviklingsarbejde har gjort Quantum til et af de førende predatorbrands i Europa. Vi stoler blindt på, at Finn vil føre udviklingen videre i samme spændende spor, slutter han.

 

Nordic Outdoorshow 2022

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This