Vi napper lige en hurtig lille konkurrence, hvor alle abonnenter på Fisk & Fris gratis Youtube Kanal dyster om at vinde det sæt af zinkgennemløbere fra Rhino og Zebco Europe, som du kan se ovenfor. Gennemløberne der, lige som deres fætre i tungsten fra samme producent, er designet af Jens Bursell med forbillede i de traditionelle danske traditioner for rotationsblink, kommer i fire forskellige størrelse på 12, 17, 21 og 28 gram. Disse gennemløbere har samme massefylde som de fleste traditionelle trådblink og gennemløbere samt fås i otte forskellige farver. Blinkene, der kan købes i velassorterede grejbutikker har en vrikkende samt forførende gang – og roterer helt perfekt på spinstoppet. Med en massefylde på 6,6 gram/cm3, som er lidt lettere end hvidmetal, egner de sig perfekt til langsomt fiskeri over lavt vand. Med blinkene får du også den stak kroge, der er vist på billedet.

På Fisk & Fris Youtube kanal bringer vi løbende nye fiskevideoer og her i 2021 har vi planer om at sætte frekvensen af nye videoer op en hel del i forhold til 2020. Tøv derfor ikke med at abonnere på kanalen og deltage i konkurrencen. Begge dele er gratis.

Er du typen der elsker at kaste langt, så tjek tungstensblinkene med samme design lavet som trådblink. De erner sig helt perfekte til lange kast og hurtig afsøgning i overfalden – eller lidt mere langsomt fiskeri på dybere vand, hvor der er brug for perfekt føling med blinket.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This