Her på Fisk & Fri vil vi gerne se flere af de mange smukke trollinglaks, der hvert år bliver fanget i Østersøen. Derfor præsenterer vi nu on-line konkurrencen: LakseCup 2018.

LakseCup 2018 – et samarbejde mellem Rhino Trolling, Garmin og Fisk & Fri – er en konkurrence hvor det gælder om at fange flest kilo laks fordelt på fem fisk. På den måde vil vi finde ud af hvem der er bedst i kongeriget til at fange laks på trolling!

Konkurrencen, der løber indtil den 31. maj 2018, er kommet flyvende fra start og de seks første fisk, fordelt på tre lystfiskere, figurerer således allerede i stillingen der løbende opdateres.

Præmier for 30.000 kroner!

Rino præmier laksecuppen 2018

Disse flotte fisk er alle med i kampen om det flotte præmiebord, hvor vinderen kan se frem til 6 komplette trollingsæt – til en værdi af ca. 11.000 kr. – bestående af:

• 6 Rhino Trolling Master downriggerstænger i 8 fod/10 – 20 lbs
• 6 Bomstærke Rhino 430RH multihjul med tæller
• 1 stk Rhino grejkasse med 6 fremragende trollingagn

Den der fanger næst-flest kilo modtager fire af de ovenstående sæt, mens konkurrencens nummer tre modtager to sæt.

GArmin Quatix 5 sapphire

Sæsonens største fisk skal naturligvis også præmieres, og her har Garmin sponsoreret den ultimative gadget til enhver trollingfisker. Med Quatix 5 uret kan du ikke bare se dybde, kurs og fart. Du kan også styre din båd – fra uret! Det vil altså sige, at du kan dreje din båd til højre og venstre – direkte fra håndledet mens du fighter fisk. Vi har testet det her på redaktionen, og er utroligt begejstret for netop denne feature under trollingfiskeriet!
Værdi: 6999,-

Månedlig Give-Away

Giveaway laksecup

Hver måned (april, maj og juni) trækker vi tre tilfældige vindere blandt alle modtagne fangstrapporter, og disse heldige lystfiskere, kan se frem til enten:
• To sæt Rhino Flasher/Softlure
• Et Rhino sideplaner sæt
• En lækker grejkasse fra Rhino med seks smukke trollingagn

Så alle tilmeldte laks har altså chance for at løbe med en flot præmie!

Du kan læse alt om cuppen, tilmelde din fangst, se reglerne og de første fangstrapporter på Laksecuppens egen side HER!

Bemærk at konkurrencen kun kan følges her på fiskogfri.dk!

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This