– Det er tidlig morgen, og mine fire rigs med håndskærpede Gardner Mugga kroge har ligget ude siden i går aftes. Sådan lyder starten på fortællingen om, hvordan Thoams Ratzlaff fik en af de helt store karper fra et virkelig svært lille vand her i går. – Fiskene i netop denne sø er ultra sky, så det er strategisk fornuftigt bare at blive på bedchairen og lade morgenen passere, fortsætter han.

– Jeg fisker fire forskellige spots, hvor jeg har fordelt en lille spredt fodring af dåsemajs og tigernuts omkring taklerne, men også på de naturlige trækruter i søen. Strategien er, at fiskene skal plukke de enkelte partikelagn op i højt tempo og dermed kroges solidt på distancen. Morgenen bliver afbrudt af Delkim-bidmelderens hylen, og en heftig fight begynder. Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har fightet så tung en karpe, og der er nærmest stillingskrig i omkring 15 minutter, indtil jeg endelig ser tyrenakken i overfladen. Karpen er min første i år, og den er netop det trofæ, som jeg målrettet jagter.

– Til sidst glider den endelig i nettet, og jeg kan veje den til hele 18,42 kg – hvilket er ny DK PR i spejlkarpe. Fisken tog en kombi af 2 fake majs af plastic og en enkelt dåsemajs – en klassisk menu, slutter han.

– Har du selv haft en tur til vandet og fået en fin karpe, så send os din historie og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Grejshoppen

 

Det var på dette takel med to kake majs og et rigtigt majskorn at Thomas fangede sin flotte nye PR karpe på 18,42 kilo, som du kan se ovenfor.

Det var på dette takel med to fake majs og et rigtigt majskorn, at Thomas fangede sin flotte nye PR karpe på 18,42 kilo, som du kan se ovenfor.

 

Et seriøst haleror...

Et seriøst haleror…

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This