– Jeg har måtte gå dette efterår i møde med et minimum af tid til fiskeri pga af alt for meget arbejde, fortæller Allan ”Jerksnedkeren” Christiansen. – 95% af alt mit fiskeri har derfor måttet foregå med små hurtige overnatninger før arbejde, og oven i det hele har jeg valgt at køre lange fodringer med hjemmelavede boilies, så der har virkelig været tidspres på for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

– Men på trods af de forskellige udfordringer, er det indtil videre lykkedes mig at fange fire karper over 13 kg på henholdsvis 13.8-16.3-17.8 og en ny pr på 20.1kg.Og – efteråret er jo ikke slut endnu, så hvem ved, om ikke et par stykker mere kan nå at glide over net rammen, inden geddesæsonen går i gang.

 

Grejshoppen

 

17,8 kilo vejede denne pragtkarpe, som Allan også næsten lige har fået. Det tagner godt for efterårets fiskeri. Øverst drømmefisklen på 20,1 kilo.

17,8 kilo vejede denne pragtkarpe, som Allan også næsten lige har fået. Det tegner godt for efterårets fiskeri. Øverst drømmefisken på 20,1 kilo.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This