I aften klokken 24 afgøres vinderen af Westin Kyst Cup 2021, men vi har netop modtaget en mail fra Rasmus Klokholm om en fantastisk 71 centimeter havørred taget på et Westin Søm:

– Jeg var taget ud på min sædvanlige plads for at få noget frisk luft og muligheden for at fange en forårshavørred efter en træls dag på arbejdet. Jeg vidste, at pladsen holdte fisk, da jeg to dage i streg ugen forinden havde mistet to store fisk. Det skulle så vise sig, at tredje gang var lykkens gang, da jeg efter kun 15 minutters fiskeri fik et kæmpehug. Denne gang blev fisken på, og fighten gik i gang. Det eneste jeg havde i hovedet, var at nu skulle jeg ikke miste den. Fisken hoppede flere gange fri af vandet, og der gik det op for mig, at det nok ikke bare var en ny PR, men også en drømmefisk, som havde slugt mit 16 grams Sømmet fra Westin. På denne måde blev en møgdag på arbejdet lige pludselig til den bedste dag og oplevelse i de år, hvor jeg har jagtet havørreden, slutter Rasmus.

Fisken blev faktisk fanget for noget tid siden, men var ved en fejl havnet i redaktionens spamfiler. Til alt helt blev fejlen dog opdaget i tide…

Med denne pragtfisk, som var 17 cm høj, tager Rasmus føringen i Westin Kyst Cup 2021, og hvis ikke han overgås af andre store blankfisk inden klokken 24 i aften, står han til at vinde konkurrencen. Fotoet er ikke verdens flottete, men Rasmus var totalt befippet over fangsten, så han tænke ikke det store over at få et super billede. Super – det er til gengæld fisken: Tillykke!

Top 10 stillingen i Westin Kyst Cup 11. maj 2021:

 1. plads: Rasmus Klokholm, havørred 71 cm
 2. plads: Casper Lundqvist, havørred 70,5 cm
 3. plads: Anders Blomkvist Korshøj Nielsen – havørred 68 cm
 4. plads: Casper Lundqvist, havørred 67,0 cm
 5. plads: Niclas Johan Bech – havørred på 66 cm
 6. plads: Søren Erhard Hansen – havørred på 65 cm
 7. plads: Niclas Johan Bech – havørred på 65 cm
 8. plads: Niclas Johan Bech – havørred på 61 cm
 9. plads: Frederik Lundov – havørred på 61 cm
 10. plads: Frederik Lundov – havørred på 59 cm

 

  Modtag fiskepost med nye artikler

  Nu er du tilmeldt.

  Share This