– Jeg havde besluttet mig for at tilbringe formiddagen ved vandet, for vejret var jo lige til en kysttur med drivende skyer og 14 grader, fortæller Jonas Holmgaard. – Jeg ankom til pladsen og mærkede hurtigt fisk. Dog var det alle målsfisk, men efter et par timer får jeg et kraftigt hug næsten helt ude i kastet. Derefter går drømmefisken fri af vandet et par gange, og fighten kan begynde.

– Fisken går over bunden og kvitterer med kraftige haleslag, der sender havørreden afsted som en torpedo gennem vandet. Efter små 10 minutter kan jeg nette fisken uden problemer. Først her går det op for mig, at det er en af de fisk, som jeg tit har gået og tænkt på hvornår det blev min tur til at få. Havørreden er min nye PR på kysten med 4,6 kg 75 cm. Turen gav yderligere ni havørreder, hvoraf den største af de ni lå på ca 2 kg. Dagen efter var jeg på spottet igen uden at mærke fisk, så det gælder om at ramme dagen og tidspunktet.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This