– Når solen står højt, og der ikke er så meget gang i vandet, kan det være svært at få dem til at hugge, siger Filippo Bernardis. – Efter at have fisket 9 timer i træk og kun med en undermåler til at spare os fra en nultur, begyndte vi at tænke, at dagen måske ville slutte sådan. “Match the hatch” siger man, men indtil videre, havde jeg prøvet alt… små rejer, Kobberbassen, Polar Magnus, mysis … alt. De ville bare ikke hugge.

– Efter et stykke tid, sagde jeg til min makker: “Nå… hvis der ikke sker noget i den næste time, så skifter jeg til en Pattegrisen. Hvis de vil ha´ den… er det fint, ellers er det bare ærgerligt”. Det var ved at blive lavvande, så hvis det skulle ske, så skulle det være nu. Jeg var fokuseret, men heller ikke mere end det. Min makker og jeg snakkede sammen, men da han lige pludselig så min line stramme op, hørte han ikke mere fra mig. Jeg fik et tungt hug, linen strammede sig i min hånd, og der var et solidt flex på stangen. Så var vi i gang!

– Fisken kom nemt tæt på, men lige da den så mig med net i hånden, ville den ikke samarbejde mere. Det blev til en 10 minutters fight med mange udløb, hvor jeg bare måtte vente og prøve at holde den fri af de mange bunker af ålegræs, der lå på bunden. Da jeg så, at fisken var ved at blive træt, prøvede jeg at nette den, men to centimeter fra nettet drejede den voldsomt rundt om sig selv og svømmede væk fra mig sammen med 20 meter line. Det var starten på enden af dens kamp. Efter det, begyndte min modstander virkelig at blive træt, og til sidst kom den endelig i nettet.

– Kampen var slut. Fisken var præcis 70 cm og i super kondi. Efter et par billeder, sagde jeg tak for kampen, hvorefter fisken røg retur i vandet. Vi håber at møde torpedoen igen en anden dag. Tak for kampen!

Min makker og jeg er på instagram, hvis nogen har lyst til at følge med @filippobernardis @stefanocinusfishing, slutter han.

 

Friluftsland udsalg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This