– Jeg var lidt sent ude på pladsen pga. børn og familie, skriver Flemming Ettrup til fiskogfri.dk. – Derfor kom jeg først ned til mit lokale vand kl. 10 i Sejerøbugten, selvom jeg havde planlagt at være der tidligere. Det var blæst lidt op, da jeg kom ned til vandet, og forholdene så perfekte ud. Det lugtede af fisk.

– Da jeg stod inde på bredden og kiggede ud over spottet, så jeg en anden fisker stå derude og kæmpe med en fin målsfisk. Jeg gik direkte ud til fiskeren og spurgte, som god pli er, hvilken vej han ønskede at gå, da han var spottet på først. Vi fik en lille hyggesnak om hans fiskeri, og at der primært havde været undermålere. Han fortalte mig, at han kun havde et kvarter tilbage, samt at han ville fiske mod højre.

– Det er altid fantastisk at opleve den fælles glæde ved fiskeriet. Jeg gik til venstre, hvilket passede med vejen tilbage mod mit sommerhus. Undervejs oplevede jeg, at der var fisk på hele strækket, men det var alle små undermålere. Da jeg var ved enden af strækket, besluttede jeg mig for, at jeg havde tre kast tilbage før jeg gik hjem.

– I det første kast med min 15 grams Sandeel mærkede jeg 20 meter fra stangen et hug, som var det Thor, der svingede sin hammer over himlen. Med det samme måtte jeg løsne min bremse, da den var lidt for hårdt indstillet. Det her var en af de tunge drenge. Fisken gik kun tungt og dybt.

– Da jeg efter fem minutter så fisken første gang, blev jeg klar over, at det kunne blive en ny PR for mig. Så startede en 25 minutter lang marathonkamp, hvor hver gang jeg troede, at fisken er klar til at blive nettet, så stak den af i et kæmpe udløb igen. Da det, der lignede en smuk Midgårdsorm, var nettet, brød jeg ud i et kæmpe sejrsbrøl. Forløsningen var ikke til at tage fejl af. Tænk at jeg, efter 30 års on/off fiskeri på hele Sjælland, ender med at fange min PR på 75 cm. og 4,6 kg. ved mit sommerhus! Jeg føler mig i sandhed som Storfangeren fra Vangede

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This