Nu er der godt nyt for dem, der gerne vil have endnu mere lystfiskeri i højtalerne og øretelefonerne. Gordon P. Henriksen starter nu en ny programserie i fire afsnit –  ”En fiskepodcast: Havørredfiskeri på Bornholm”. Podcast´en ligger nu gratis tilgængelig på Itunes, Podimo eller hvor du nu henter dine podcasts. – Det er så fedt at få lov formidle lidt af alt det, jeg elsker ved Bornholm, fortæller Gordon.

Podcastene tager udgangspunkt i et par af Gordons fisketure til øen, og indeholder en masse praktisk information om, hvad der er unikt ved fiskeriet på Bornholm og de bornholmske ørredbestande. Lytteren er med på færgen, et besøg på bryghuset og selvfølgelig med ude at fiske. Lyden af glade fiskere, når havørrederne hugger er selvfølgelig også en vigtig del af programmet.

Jesper Schiøtt fra Sportdres i Rønne, Kaare Manniche Ebert der er biolog i Danmarks Sportsfiskerforbund og fluefiskeguiden Bjarke Borup er med som gæster og eksperter og leverer interessant fakta og lokale perspektiver. Podcastene er især målrettet folk der skal planlægge deres første fisketur til øen, men forhåbentlig er der også lidt gode fifs og underholdende øjeblikke for de mere erfarne. Der er masser af information at komme efter og et væld af gode råd om valg af plads og agn i forhold til vind, vejr og sæson. Alt sammen med udgangspunkt i konkrete erfaringer og faglig biologisk viden. Det fjerde afsnit er en form for lyddokumentar og hvor lytteren inviteres med til eventet #bornholmsession hvor fluefiskere samles fra nær og fjern for at fiske, hygge og fejre fluefiskeriet. Her møder vi flere af deltagerne og hører hvordan de oplever fiskeriet på Bornholm og selve #bornholmsession20.

– Jeg er godt spændt på, hvordan lytterne tager imod et lidt møre nørdet og lidt mere informationspræget program end fx Fisketegn, fortæller Gordon. – Men baseret på, hvad jeg har oplevet med fx youtubeprogammet FISKEguiden, er jeg helt overbevist om, at lystfiskere gerne vil have masser af fakta og gode råd – men også gerne lidt stemning og underholdning.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This