dan-christiansen-i-faerd-med-at-kaempe-mod-tagroer-haarboelle-baek-1

Fishing Zealand blev lanceret i efteråret 2013 og der er sket rigtig meget  i det hastigt voksende projekt siden da. Alt dette sætter en ny 8 minutter lang film fokus på. Filmen gennemgår en lang række indsatsområder og fortæller kort om Grusbanden, arbejdet med bæredygtig lystfisketurisme, indsatsen målrettet børn & unge og meget mere om alle de mange aktiviteter som Fishing Zealand er involveret i.

Vi håber at den nye film kan være med til at give folk lidt mere indsigt i hvordan vi arbejder, og hvad vi arbejder med, forklarer Gordon P. Henriksen, projektleder i FZ. –  Fishing Zealand er båret af netværk og samarbejde, og de mange resultater er et fremragende eksempel på hvad der kan ske, når man målrettet samler en masse aktører med fælles interesser og lader dem skabe resultater i fælleskab. Det har alle involverede god grund til at være stolte af, og jeg håber filmen kan være en måde at fortælle lidt om alt det der sker.

Den nye lille film ”Fishing Zealand i konstant udvikling” er produceret af Niels Vestergaard sammen med Gordon P. Henriksen og kan ses her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This