“HAVØRRED – REFLEKSIONER PÅ KYSTEN” er titlen på en flot ny havørredbog fra Fisk & Fri, der er på gaden 1. oktober. – Den store bog, der har været flere år undervejs, udkommer på både dansk, svensk og tysk, fortæller Jens Bursell, der er redaktør på det ambitiøse internationale bogprojekt.

– Målet med denne håndbog om kastefiskeri med kunstagn på spinne-, flue- og bombardagrej, er at give et overblik over de faktorer, som gør, at du ikke blot kommer hjem med gode oplevelser – men også fanger fisk, fortsætter Jens. – “Refleksioner på kysten” er med andre ord den komplette guide til kystørredfiskeri med kunstagn: Begynderen vil kunne lære al den vigtige basisviden helt fra grunden, den rutinerede kystfisker vil kunne finde ny inspiration til at forbedre og udvikle sit fiskeri – og selv de allermest hardcore kysteksperter får chancen for at kaste sig over nye og mere avancerede teknikker, der løfter effektiviteten af kystfiskeriet op på et helt nyt niveau.

Med “Refleksioner på kysten” kommer du et skridt nærmere succes på kysten. Selv ikke den mest seriøse kystfisker afstår fra en flirt med lykkens gudinde, men der er ingen grund til at give hende for meget løsline…

Bogen, der er på 308 sider, er skrevet af Jens Bursell og Rasmus Ovesen med bidrag fra Jens Peder Jeppesen, Thomas Hansen, Per Ekstrøm, Bue Poulsen, Henning Trier, Udo Schroeter, Nicka Helleberg, Kern Lund, Pelle Klippinge, Carsten Scharf og Finn Sivebæk.

“Refleksioner på kysten” er ikke blot et dybdegående og nytænkende værk, der sætter nye standarder for fiskehåndbøger – den er også en æstetisk nydelse – både grafisk og fotografisk. Glæd dig til efteråret!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This