guldørred danmarksrekord

Vi har på redaktionen modtaget en forsinket fangstrekord fra Michael Pedersen, der i maj måned fangede en ny danmarksrekord i guldørred i Hove Put & Take.

– Den 17. maj var jeg en tur i Hove Put & Take hvor jeg tit kommer. Jeg ankom om morgen og startede med at fiske med bombarda og powerbait, hvilket gav nogle nogle sporadiske hug og to fisk på land.
Jeg bemærkede at der var aktivitet langt ude i søen, men kunne ikke nå der ud, så jeg forsøgte mig lidt med gennemløber hvilket dog ikke gav pote. Lars – der ejer søen- kom forbi og spurgte om jeg havde set noget til den store guldørred der var sat ud i søen – men det havde jeg ikke.
Under vores sludder får jeg aftalt med ham, at leje søens båd med elmotor, så jeg kan komme ud hvor aktiviteten var. Vel ude på søen fortsætter jeg fiskeriet med gennemløber, for på et tidpunkt at få øje på på en guldørred lige under overfladen. Jeg begynder at kaste til den, men fisken er ligeglad og svømmer væk. Jeg sejler lidt rundt uden gevinst, før jeg  kl.13.00 får øje på endnu en guldørred jeg kan fiske på.
Der sker ikke noget til at starte med, men pludselig vender fisken og følger efter gennemløberen. Jeg laver et spinstop, og så falder der et tungt hug og fisken søger mod bunden og tager godt med line. Bremsen spændes lidt og dyret begynder at trække båden et stykke, før jeg får ørreden op i overfladen og tænker “Er det mon den store jeg har fået fat i?” Da guldørreden ligger i nettet er den noget større end jeg havde regnet med, så jeg sejler fluks ind og ringer til Lars og siger at han godt kan komme med vægten. Han dukker hurtigt op og konkluderer straks, at jeg har fanget den store guldørred! Vægten stopper på 7,55 kg, og Lars kan fortælle at det er en ny Put & Take rekord jeg har fanget. Fisken har forøvrigt tabt 1 kg siden den blev sat ud. Længden er 81 cm og omkredsen 53 cm. Sikken en dag det blev, slutter Michael.

Fisken behandles forøvrigt på rekordudvalgets næste møde, den 25. august, og du kan læse mere om Hove Put & Take HER

/ask

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This