– Jeg har besøgt min bror i Fredericia her over påsken, og fik derfor også muligheden for at prøve en af de lokale pladser, beretter Anders Blomkvist Korshøj Nielsen. – Det var vores først tur sammen i et år, og sidst endte det med en flot overspringer til mig, så nu måtte det være hans tur til at få lidt fisk.

– Forholdene på pladsen var rigtig fine med grumset vand og god strøm. Vi mødte på vejen ud til pladsen også en fisker, der havde ramt en stime og havde fået flere fine fisk. Egentlig havde vi sigtet efter revet, men da han havde fået sine fisk ikke langt derfra, måtte vi lige prøve den plads også. Efter den første gennemfiskning skiftede jeg til et blå/sølv 28 grams Westin Sømmet, og i andet kast mærkede jeg et bump, hvorefter jeg satte farten ned. Og så skal jeg ellers love for, at blinket blev taget hårdt.

– Efter lidt ruskeri tog havørreden et hidsigt udløb på omkring 30 meter, og jeg råbte til min bror, at det var en god fisk! Herefter faldt der ro på ørreden, og den fulgte med ind. Da den begyndte at plaske i overfladen tæt på, fik jeg skovlet den op i nettet. Det var en helt blank fisk med olivenfarvet ryg på 68 cm og 2,9 kg. Sikke en skøn tur med brormand, som desværre måtte nøjes med en nulbon. Tak til ham for at agere lykkeamulet endnu engang og tak til den flinke fisker, der fik peget os i den rigtige retning til at starte med. Knæk og bræk derude, slutter han.

Har du selv fået nogle blanke havørreder over 50 cm, kan du også deltage i Westins Kyst Cup, hvor der ud over flotte præmier for de tre største blankfisk også er en lodtrækningspræmie i form af en lækker W3 stang + nogle kystagn. Første pladsen er en superfed W6 kyststang + en stak kystagn. Tjek alle de fede præmier samt hvordan du tilmelder dine fisk her.

Stillingen i Westin Kyst Cup 4 marts 2021:

 1. plads: Anders Blomkvist Korshøj Nielsen – havørred 68 cm
 2. plads: Niclas Johan Bech – havørred på 66 cm
 3. plads: Søren Erhard Hansen – havørred på 65 cm
 4. plads: Niclas Johan Bech – havørred på 65 cm
 5. plads: Niclas Johan Bech – havørred på 61 cm
 6. plads: Frederik Lundov – havørred på 61 cm
 7. plads: Frederik Lundov – havørred på 59 cm
 8. plads: Kim Christensen – havørred 57 cm
 9. plads: Kim Christensen – havørred 53 cm
 10. plads: Kim Christensen – havørred 53 cm
 11. plads: Jørn Poulsen – havørred 53 cm

 

  Modtag fiskepost med nye artikler

  Nu er du tilmeldt.

  Share This