– Jeg gik i marts 2021 all-in på fluefiskeriet, fortæller Dennis Arnsberg til Fisk & Fri. – Eller sagt på en anden måde: Jeg købte det første fluebindingsgrej og kastede mig ud i det roderi. Siden har mit fokus været på geddefluefiskeriet. Jeg sad så for nogle dage siden og ville lave mig en aborreflue samt søgte lidt inspiration hist og her, men endte alligevel med – mere eller mindre – at improvisere fluen

– Tidligere har jeg ikke rigtigt kunne knække koden med fluer til aborrene, men den nye flue her, formåede alligevel og gøre mig klogere. Turen startede trægt, men pludselig lurede jeg, hvor de stod samt hvor dybt jeg skulle fiske. Pludselig blev min line stram, og jeg kunne hurtigt mærke, at den her fisk var noget større end de andre, som jeg havde fanget tidligere på dagen. Jeg fik nettet fisken og så den kuglerunde mave på den ellers relativt “korte” aborre. Fisken var en kompakt lille dame et kilo rent, og jeg fik heldigvis hjælp af en anden fisker til billedet – tak!

Savner du selv tips til det fluefiskeri efter aborrer så læs vores seneste fluebindingsartikel her.

 

Jans Lystfiskershop

    Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This