Stor fluefanget multe på 4,4 kilo til Rasmus Lausten. Tre års indsats og jagt efter den eftertragtede fighter lykkedes den 19. august i Randers Fjord. 27-08-2012 – FOR LIDTmere end en uge siden var Rasmus Lausten taget til Randers Fjord i pontonbåden ved Udbyhøj. I snart tre år har han jagtet den eftertragtede multe med fluestangen. Egentlig var det havørrederne, som var i fokus, men Rasmus havde en ekstra stang med, hvor en grøn Hævner sad for enden af forfanget, hvis en multe skulle vise sig.

– Jeg spottede dog hurtig en flok multer, der simrede runde og nippede tang i det svagt stigende vand. Jeg kastede til dem en håndfuld gange, og så med ét var der en multe i enden af linen, og jeg skal da lige love for, at sådan en fætter kan gå amok. Jeg tror den tømte hjulet på under 10 sekunder, så jeg måtte sætte hårdt mod hårdt, og til mit held løb jeg med sejren – og slog oven i købet ny klubrekord med et eksemplar på 4,4 kilo og 72 centimeter, fortæller Rasmus.

Udover klubrekorden fik han også 10 havørreder – de fleste under målet, men også nogle stykker lige omkring halvmeteren, som alle fik friheden igen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This