Fra venstre: Carl Sterner, Heikki Turunen, Juha Penttilä, Mats Lagerkvist, Adam Davies, Andreas Rasmussen, Jonathan Bjurstam. På billedet mangler Bjørn Johnsen og Odd Ivar Knutsen, som senere tilgår teamet den første november.

Større sortiment og tættere direkte kontakt med brandet – det er hvad Shimano Nordic vil tilbyde sine fiskekunder, når de overtager salget af Shimano fiskegrej i Norden. Gennem det lokale salgskontor vil Shimano også hæve niveauet på markedsføringen til slutbrugeren. Et nyt spændende showroom står klar i Uppsala og det nye team er på plads i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

–  Det tog givetvis tid at finde de rette personer, men snart er alle på plads. Samtlige medarbejdere har allerede en stærk fiskebaggrund,  men vi ser frem til at få endnu bedre forudsætninger i branchen med vores nye rolle. Vi ser også virkelig frem til at lære mere om kundernes forudsætninger og behov, så vi kan tilbyde vores support på den bedst mulige måde for vore kunder – det er super vigtigt for os, udtaler Carl Sterner, salgschef for fisk i Norden.

En stor nyhed for Shimanos fiskebutikker i Norden er den direkte adgang til MyShimano – en platform hvor butikken kan se hele sortimentet og lagerstatus på over 3 000 artikler. Butikken kan selv vælge at lægge sin bestilling direkte i platformen, eller kontakte sin lokale sælger for rådgivning. En effektiv løsning som indebærer større transparens og mere direkte kontakt med varemærket, uden et mellemled. Det lokale nærvær har også betydning for markedsføringen mod slutbruger, og gør at Shimano kan være mere lydhøre og omstillingsparate overfor trends og efterspørgsel – uanset om det gælder produkter eller virksomheden.
–  Det er en spændende tid og vi har nok alle premiere følelser. Vi har arbejdet i flere månader med at finde det rette personale, uddanne os, bygge showroom, sætte organisationen og strukturen, så vi skal kunne møde vores kunder på bedste vis. Nu er det endelig showtime, uddtaler Carl Sterner.

Shimano Nordic har siden langt tilbage i tiden haft salg indenfor cykel – dels for deres egne varemærker; Shimano, Pearl Izumi, PRO og Lazer, men også som distributør for mange andre varemærker indenfor cykelområdet.

Shimano Nordic
Carl Sterner, Salgschef og Jonathan Bjurstam, Marketingskoordinator
Lokale salgskontorer:
Danmark

Adam Davis, Kundesupport og innersales samt Andreas Rasmussen, Sælger

Sverige
Mats Lagerkvist, Kundesupport og innersales
Jesper Wedin, Sælger
Norge
Bjørn Johnsen, Kundesupport og innersales
Odd Ivar Knutsen, Sælger (tilgår teamet den første november)

Finland

Juha Penttilä, Kundesupport og innersales
Heikki Turunen, Sælger

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This