Gorm Siiger med den 120 centimeter lange gedde på 13,8 kilo, som huggede på en 500 grams skalle.31-05-2012 – GORM SIIGER fangede den 22. maj en gedde på 13,8 kilo. Ikke ringe – heller i relation til Mikael Sterup-Hansens på 14,5 kilo. Gorm fortæller, at som agn havde han medbragt karusser og en enkelt gråskalle på ca. 500 gram.

Efter at havde fundet en skrænt i sydlige del af søen gik det så løs. Det varede ikke længe før den første gedde havde bidt, en fisk omkring 3 kilo som fik sin frihed igen.

– Ved 13-tiden så satte jeg den store skalle på krogen. Efter få minutter forsvandt flåddet og en stor fisk var på. Efter nogen tid kom fisken til syne første gang og jeg fik nærmest et chock da den hvide bug kom til syne. Efter 15 – 20 udløb kom gedden sikkert op i båden og lagt i dammen. Da jeg var alene, sejlede jeg hurtigt i land. Heldigt for mig stod en medefisker og tog imod mig og ved fælles hjælp fik vi vejet fisken 13,8 kilo og med en længde på 120 centimeter. Efter en hurtig billedserie blev gedden skånsomt udsat igen, slutter Gorm.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This