Tommy Rasmussen landede disse to skønne laks på bare 43 minutter. TOMMY RASMUSSEN er netop vendt tilbage fra en succesfuld tur til Norge. Læs hvordan det gik her:

– Jeg skulle til Mandelselven for at fiske laks for første

gang. Vel ankommet til hytten, ser jeg allerede ved første øjekast, en laks springe fri af vandet og mine forventninger til fiskeriet er høje.

Vågnede lidt sent dagen efter, men grejet var gjort klart, så efter lidt hurtigt morgenmad, står jeg i elven med min fluestang.

Efter 10 minutters begyndervanskeligheder/frustrationer, skifter jeg til spinnestangen og det kommer jeg ikke til at fortryde.

Efter bare 10 min. kommer der et solidt hug på min Rapala wobler. Mange udløb, kraftig strøm og 20 minutter senere, kan jeg for første gang lande en blank laks på 5,3 kilo og uden net endda (som stadig lå i bilen). Efter at have fået armene og pulsen lidt ned, hentede jeg nettet i bilen, og var igen klar til nye fisk. Fire fiskere sad og holdt kaffepause på bredden, og der så jeg mit snit til et par hurtige kast.

Allerede i tredie kast kom stangen igen på hårdt arbejde, efter endnu en god fight kunne jeg lande min 2. laks, denne gang 3,3 kilo og 76 centimeter. Alt dette på bare 43 minutter. Hvilken start!

Vi takker for historien og håber du kan fortsætte succesen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This