– Ovenpå fire indledende heats til Nordic Sturgeon Cup 2021, var det blevet tid til den store finale i Nordvestsjællands Fiskepark her i weekenden, lyder det fra Christian Willer. – Startskuddet lød lørdag formiddag klokken 10.00, og der skulle fiskes til søndag klokken 10.00. 12 hold havde kvalificeret sig heriblandt Team Wilmor som består af Bo Mortensen og mig. Konkurrencen gjaldt samlet vægt for op til tre stør pr. team.

– Vejret kunne vi ikke klage over og fiskeriet var som forventet med 48 liner i vandet, lidt besværligt. De to ender af søen viste sig at have mest aktivitet og den midterste del var mere stille. Reglen var, at man ikke måtte fodre eller benytte bags de første 12 timer. Dette kunne vi godt mærke, da det var svært at lokke fisk til ved hjælp af en en fodring eller en boostet bag.

– Bo mistede en tung fisk om eftermiddagen, og humøret røg lidt ned. Efter en pause fra klokken 17-18.30, hvor den stod på helstegt pattegris med fløde kartofler og pastasalat, genoptog vi fiskeriet. Ved 20-tiden lykkedes det Bo at overliste en fin stør på 18,7kg og igen omkring midnat fik han en på 31kg. Jeg selv måtte trække en nulbon, men kunne glæde mig over et ovenud velgennemført arrangement. Da konkurrencen sluttede søndag formiddag rakte det til en 5 plads med 49,7kg.

  1. Pladsen og 20 tusinde gik til Team Holze med 84,6kg.
  2. Pladsen og grej for 10 tusinde gik til Team Krøllebølle med 69kg.
  3. Pladsen og grej for 5 tusinde gik til Team Viking med 59,9kg.

Den største fisk til konkurrencen var en belugastør på 49 kilo. Team Wilmor håber på, at Nicolai som er indehaver af Nordvestsjællands Fiskepark, gentager succesen til næste år. Knæk og bræk.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This