Madelskere fra hele Norden vil lørdag den 16. februar dyste om at få netop deres sildeopskrift kåret som Nordens bedste. Alle kan deltage i konkurrencen ved at indsende en opskrift på deres hjemmelavede sildefavorit. Til hovedkonkurrencen den 16. februar vil et panel af sildeeksperter og -entusiaster bedømme de silderetter, der er kommet i finalen og kåre årets vinder.

Smag på herlighederne

Arrangementet foregår i den hyggelige Nyhavns Færgekro, og her vil der udover konkurrencen også være indrettet et indendørs marked med rig mulighed for at se, smage og dufte til sild, krydderbrændevin, most og øl. I Nyhavns Færgekros bar-lounge kan man til søde jazz-toner nyde en øl, snack eller en af Nyhavns Færgekros mere end 20 forskellige slags krydderbrændevine, brygget på håndplukkede danske bær og urter som perikum, skovmærke og røllike.

Kom og få tips, gode råd og smagsprøver med på vejen, og måske bliver du interesseret i at begive dig ud i krydderbrændevinens velsmagende univers eller inspireret til nye anvendelsesmuligheder for sild, som stadig er en populær spisefisk i Danmark, og som kan tilberedes og varieres i det uendelige.

Vinderen af hovedpræmien modtager et gavekort til et luksusophold i København fyldt med oplevelser. Derudover vil vindersilden komme med på Nyhavns Færgekros store sildebord, der består af ti forskellige hjemmelavede specialiteter af langtidsmodnede sild.

Dato og tidspunkt: Lørdag den 16. februar kl. 13-16

Sted: Nyhavns Færgekro, Nyhavn 5, 1051 København K

Entré: Gratis

Tilmelding: Alle kan deltage i konkurrencen ved at indsende en opskrift på deres hjemmelavede sildefavorit tilkommunikation@nyhavnsfaergekro.dk senest d. 1. februar. Finalisterne dyster med opskrifterne i hovedkonkurrencen den 16. februar, hvor et panel af sildeeksperter og -entusiaster vil kåre årets vinder.

Yderligere informationer om deltagelse i konkurrencen vil blive postet på Nyhavns Færgekros hjemmesidewww.nyhavnsfaergekro.dk den 15. januar.

Arrangementet finder sted i samarbejde med Copenhagen Cooking Winter Edition, en del af festivalen Wondercool.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This