En dygtig og stolt fisker – Nikki med præmierne fra dagens fiskekonkurrence.

Nikki med én af dagens i alt 12 regnbueørreder. Fisken faldt ligesom de resterende fangster for en Frenzy wobler. 27.08.09 – NIKKI er søn af juniorleder Michael Hansen fra Holstebro og Omegns Sportsfiskerforening, så det er ikke underligt, at han også er ivrig lystfisker. Far og søn var for nyligt til fiskekonkurrence, og fra den tur har Michael sendt Fisk & Fri en lille beretning.

Michael fortæller, at der rigtig var gang i Nikkis fiskeri. – Denne gang var der en gratis fiskekonkurrence i de små søer ved campingpladsen. Der skulle fiskes i fire timer, og som det altid har været, måtte de voksne gerne hjælpe med at kaste ud og afkroge fiskene. Dog skal børnene selv fiske, og gå op med fangsterne til indvejning. Nikki havde virkelig en god dag. Han fangede 12 stk. og mistede ca. 20 fisk denne dag. I løbet af dagen holdte han kun en lille pause på 15-20 minutter, som han brugte ved indhegningen med kaniner.

– Alle dagens fisk blev fanget på en lille fem centimeter lang Frenzy wobler, som vi har valgt at kalde for Nikkis wobler, da han altid kan fange fisk på enten i den store sø eller de små. Denne dag blev der fanget 100 fisk, og Nikki fangede de 12, så det var virkeligt godt. Det endte med, at han vandt førstepladsen for største fisk. Det gav et gavekort på 50 kr. samt en guldmedajle og en pokal. Han var virkelig stolt og glad, slutter den mindst ligeså stolte far.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This