Cirka 100 mennesker var mødt op til Naturens dag – nok til at arrangementet bliver gentaget i 2012 – FISKERINGEN afholdt frit fiskeri søndag den 9. september, i anledning af "Naturens dag" i Sct. Jørgen sø i midten af København.

Op mod 100 mennesker mødte op for at prøve kræfter med fiskeriet. Nogle var hardcore fiskere med alt grejet i tip top stand, og andre var familier med små og mindre børn.

Geddefiskeriet var noget trægt – det blev vel til op mod 15 stk. i løbet af dagen. Bedste mand fangede fem styk med største på 4,5 kilo, hvilket i øvrigt også dagens største. endvidere kom der lidt pæne aborrer på land hvor de største var cirka et kilo.

For børnefamilierne var der keepnet med gedde, skalle og aborre og spand med fisk i til at røre – meget populært blandt de mindste.

Nybegyndere prøvede at fiske med polestang og maddiker, hvilket resulterede i store jubel scener, mens deres livs første fisk kom på land.

Alle børn fangede vist skaller, så der var ikke et øje tørt.

Kl. 12.00 og 14.00 blev der røget torskefilet på røgeovnen, hvilket også var populært blandt deltagere og forbipasserende.

Alt i alt en succes som vi planlægger at afholde igen næste år, fortæller Kris fra Sport Dres.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This