– Et par kammerater og jeg var på Stevns i flydering klokken tre i nat, fortæller Danny Ploug. – Mig og min ene makker sejlede syd på, hvor jeg fik en mindre 50 centimeter fisk. Men der hvor det sjove skete, var da jeg skulle ind for at lade vandet. Her fik jeg øje på nogle fisk helt inde under land, som spiste små fluer i overfladen. Jeg kastede til dem og mistede to, da den store smaskede på. Efter utallige spring ud af vandet fik jeg den endelig ombord i baderingen – og så skulle jeg virkelig tisse…Havørreden var 63 cm og 2,7 kg – og jeg vil gerne tilmelde den til Kinetic Fiskecup 2022.

Du kan læse meget mere om Kinetic Fiskecup 2022, hvor du også selv kan deltage her. Der er masser af flotte præmier.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This