amigoStadig få ledige pladser til Nakskov Torskefestival 2015, søndag d. 23. august.
Nakskov Sportsfiskerforening kan melde næsten alt udsolgt til Nakskov Torskefestivals 2015, godt 120 mand har tilmeldt sig til Nakskov Torskefestival, der er dog stadig enkelte ledige pladser tilbage hos et par af skipperne. Så er man hurtig kan man stadig nå at få sig en fisketur, tjek foreningens hjemmeside: www.nsf-nakskov.dk for yderlig info.

Der vil være præmier til de 35 største torsk, og vinderen vil få overrakt en vandrepokal fra 1952. Pokalen har fuldt Nakskov Torskefestival igennem de sidste 64 år, sammen med denne får vinderen også overrakt et ABU Gracia havfisker sæt til en værdi af 4000,- kr. skænket af Mertz Jagt og Fritid.


Der er også præmier til den bedst placerede dame, bedst placerede junior, og til den sjældneste fisk, som traditionen tro vil får overrakt en lagkage skænket af Byens Bager Løjtoftevej. I alt er der igen i år en præmiesum på ikke mindre end kr. 30.000,- fordelt på 10 pokaler og 35 præmie placeringer, flere af dem med dobbelte præmier, samt en graveret sølvemblem til skipperen på det skib, hvorfra vindertorsken bliver landet.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This